fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 19:42

Ива Митева: Ако и този път не съставим правителство, излизам от политиката

Тя отрече да се водят преговори между ИТН и други партии към момента

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Ива Митева заяви, че ще излезе от политиката, ако след изборите „Има такъв народ“ не успеят да съставят правителство. Това заяви бившият председател Народното събрание пред Nova.

„Ако и този път се провалим и не успеем да съставим правителство и не се случи промяната, мисля, че няма смисъл да участвам повече в политиката. Нека да видим как ще мине кампанията и как ще продължим напред”, заяви Ива Митева.

Тя отрече да се водят преговори между ИТН и други партии към момента.

„В следващия парламент трябва да построим мост и да погледнем в една посока с партиите, с които искаме да направим промяната”, твърди Митева. Тя призна, че потенциални партньори на „„Има такъв народ” са БСП, ДБ, ИБГНИ и ПП.

„Трябват много разговори. Ако искаме диалог, не е честно и почтено да говорим отсега за постове, даже без да знаем изборните резултати. Смятам, че при Петков има много млади хора, с които можем да работим”, заяви още тя.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here