fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:45

ИТН ще преговаря с “Продължаваме промяната” за кабинет, ако получи третия мандат

Станислав Балабанов обяви Кирил Петков за най-големия виновник за случващото се в държавата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Ако “Има такъв народ” получи третия проучвателен мандат, ще преговаря с БСП, ДБ, включително и с “Продължаваме промяната”.

“Ако има някой, който трябва да е виновен и да носи отговорност за всичко това, това е на първо място Кирил Петков, а и напоследък Асен Василев удобно влезе в същата роля”, заяви в ефира на БНТдепутатът от ИТН Станислав Балабанов.

“В зависимост от това какво решение вземе президентът, ние го казахме ясно – ИТН ще направи всичко възможно в името на диалогичния тон и държавническото поведение да води едни нормални разговори и да видим в тази форма дали е възможно да съставим правителство. Ние сме готови да разговаряме, всичко зависиси от президента и решението му на кого да връчи третия мандат, каза Балабанов.

“Ще преговаряме с коалиционните си партньори. Ще преговаряме и с БСП, и с ДБ, включително и с ПП”, категоричен бе депутатът.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img