fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:51

ИТН отказа на ВМРО

"ИТН ще бъде такава, каквато е – сама срещу всички и ще казва истината'', заяви той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това обяви депутатът Станислав Балабанов. Той призова да се спрат спекулациите, че ИТН ще участва в коалиция с патриотични формации.

“ИТН ще бъде такава, каквато е – сама срещу всички и ще казва истината'”, категоричен беше той.

Балабанов допълни, че поставя слаба оценка на работата на 47-ото Народно събрание, което, по думите му, е изгубило лицето си под натиска на Министерския съвет, написа БТА.

На въпрос как партията ще организира предизборната си кампания, депутатът заяви, че първо ще изчакат да видят кога президентът ще насрочи изборите и след това ще се заемат с подготовката на кампанията си.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img