fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:40

ИТН и „Възраждане“ поискаха заседанието на комисията по здравеопазване в НС да бъде обявено за недействително

Някои от депутатите не са били уведомени по надлежния ред за заседанието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Има такъв народ“ и партия „Възраждане“ поискаха заседанието на парламентарната комисия по здравеопазване, което беше проведено вчера, да бъде обявено за недействително. Причината – някои от депутатите не са били надлежно уведомени за заседанието на комисията.

От “Възраждане” възразиха остро срещу заседанието на комисията, като заявиха, че колежката им от групата умишлено не е била уведомена за заседанието.

От “Има такъв народ” казаха, че не само опозицията, но и представители на управляващата коалиция не са били уведомени и настояват председателят на НС Никола Минчев да обяви вчерашното заседание за недействително.

От ГЕРБ поискаха да бъде уважен и внесеният от тях проект за зеления сертификат. За днес е обявено ново извънредно заседание на правна комисия.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img