fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 04:50

Искрен Веселинов от ВМРО: Имаме нужда от алтернатива. Държавата не е маса за покер!

За народа остава омерзение и измамени надежди, заяви той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Нужна е алтернатива. Държавата не е маса за покер! Докога изборите ще са по сценарий?“ Така определи трагикомичната ситуация около преговорите за кабинет с мандата на БСП съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов. Той отправи остри забележки към всички участници на политическата сцена с пост в социалните мрежи, като ги обвини в хазартност на гърба на обществото.

Преговорите за кабинет с третия мандат приключиха. Те и бяха обречени, предвид характеропатиите на участниците, съобщи Веселинов във “Фейсбук” профила си.

“От самото си начало приличаха на покер-партия, в която участват всеизвестни измамници. Залогът беше общественото нежелание за нови избори и всички се включиха в игра, която знаят, че трябва да разтурят. Въпросът беше, кой ще намери повод да изкрещи “измамници” и да посегне към кобура. Направи го Слави и логично ще извлече някакъв дивидент от позата си на оскърбена невинност”, написа Искрен Веселинов.

За народа остава омерзение и измамени надежди, заяви той.

“И избори, чиито резултат няма значение, защото раждането на следващото управление се бабува в едно посолство на Козяк и следва да събере днешните антагонисти. На който не му се харесва това, му сочат за алтернатива рубладжиите и путинизма. Вярвам в българския народ, че ще изненада авторите на грозния сценарий и ще намери трети път. Послушание нито на Изток, нито на Запад, а отстояване на националния интерес!”, написа още Искрен Веселинов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img