fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:39

Iskrata са завръща с взривоопасен нов проект

Най-накрая пускам бунтарската песен, която кипеше в мен, заяви изпълнителят

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Повече от две години прекара Iskrata извън музикалната сцена като солов изпълнител. Докато пазеше медийна тишина, един от най-добрите български хитмейкъри премина през трънливи пътища, репетиции, тренировки и дълги нощи в подготовка на новата си музикална визия. 

“Черният Път” е първият резултат от това ново начало – сингъл, подписан със запазената му композиторска висококачествена марка, но и обновената му концепция на изпълнител със силна, безкомпромисно наелектризираща и смислена музика.  

“Работя с нов екип от мотивирани и млади професионалисти, с които изпитваме взаимен глад за по-добра музика и музикална индустрия у нас. Чувствам се зареден с енергия, готов за завръщането ми на сцената като соло изпълнител и, най-важното, свободен. Толкова свободен, че имах желанието да пусна бунтарска песен – “Черният Път”. П.С. След него идва и мини-албум..” – споделя Iskrata.

Видеоклипът към песента излиза днес в 16:00 ч. в телевизионния ефир и официалния YouTube канал на Iskrata. Режисиран и заснет от талантливия Емануил Алберт и неговия екип, той разказва отделна сюжетна линия от тази на парчето, която определено си заслужава да се види. Хитът “Черният Път” прозвуча днес за първи път в радиоефира и всички дигитални стрийминг платформи.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img