fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:26

Искра Михайлова: ДПС прави крачка напред с издигането на кандидат за президент

"Пеевски е много човечен, хората го обичат", твърди евродепутатът

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img


Движението за права и свободи прави крачка напред с издигането на кандидат за президент, а дали тази крачка ще е голяма, ще стане ясно на изборите, това каза евродепутатът Искра Михайлова пред bTV.

Според нея “това е знак, че демокрацията в България е достигнала онова ниво, в което всеки български гражданин да може да бъде избиран и да избира. А това се въплъщава вече в представянето на двойка, с водач с нетрадиционно име”.

“Пеевски е много човечен с хората. За нас връзката с хората, които ни избират, е изключително важна. Затова Делян е важен, защото хората го обичат”.

Така Михайлова описа водача на листите на Движението Велико Търново и Благоевград. ДПС активно защитаваше Пеевски както по казуса с наложените санкции по закона “Магнитски”, така и след разследването “Досиетата Пандора”, което разкри негови офшорни сметки.

Тя коментира още, че законът “Магнитски” не действа на територията на ЕС и сега “в страната се използва като бухалка срещу един човек”.

“За мен Делян Пеевски е моят колега Делян, ние сме били заедно кандидат-депутати в Пазарджик и заедно като депутати от този район в НС. Познавам Делян като човека, който е посрещан с обич от неговите избиратели”, допълни евродепутатът.

В заключение Михайлова заяви, че ДПС не е партия, която може да бъде претопена.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img