fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 07:36:42
петък | 20.05.2022 | 07:36:42
5.7 C
София

Интензивен трафик на изходите на София

Столицата традиционно започва да пустее

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Трафикът по магистралите в първия почивен ден е интензивен, а столицата традиционно започва да пустее. Шофьорите, които идват и излизат от София, трябва да внимават, защото заради ремонта на тунел “Ечемишка” се образуват задръствания, предаде БНТ.

От Пътна полиция отново подчертаха, че са изкарали абсолютно всички камери на пътя, за да следят за скоростта денонощно. Шофьорите не са доволни, че винаги по празниците има ремонти, работи само едната тръба на тунела и винаги се образуват такива задръствания.

Интензивен е трафикът и на останалите изходи на столицата. Засилено е полицейското присъствие. Мобилни екипи следят за неправилно изпреварване и шофиране в аварийната лента.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук