4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:14:16
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:14:16

Инспектират състоянието на “Вера Су”

На борда ще бъдат качени и представители на компаниите за морско спасяване

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Днес от Изпънителна агенция “Морска администрация” ще направят инспекция на заседналия край Камен бряг кораб “Вера Су”. Това съобщиха от Министерството на транспорта.
Изпълнителният директор на ИА “Морска администрация” капитан Венцислав Иванов и главният директор на „Аварийно-спасителна дейност” вицеадмирал Румен Николов ще направят днес следобед инспекция на състоянието на плавателния съд.
В случай, че метеорологичните условия позволяват, на борда ще бъдат качени и представители на компаниите за морско спасяване и застрахователите на плавателния съд. Скоростта на вятъра в района е около 60 км/ч, а височината на вълните – 2-3 метра.
Около 16:30 – 17:00 ч. днес следобед, на пристанище Каварна, се очаква кап. Иванов да предостави информация на медиите за извършената проверка. Поради метеорологичните условия, часът е ориентировъчен.

Христо Алексиев: Собственикът на „Вера Су“ умишлено не предприема никакви действия | NewsONE

Вчера служебният министър на транспорта Христо Алексиев заяви, че собтсвеникът на кораба се интересува само от евентуалната застраховка на плавателния съд.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук