2.12.2022 | петък | 01:54

„Има такъв народ“ при президента: Ще бъдем лоялни, ако и другите са такива

Публикувано:

Сподели поста:

„Има такъв народ“ ще направи всичко по силите си България да има стабилно правителство. Това обявиха представители на формацията в началото на днешните консултации с президента Румен Радев.

„Винаги сме спазвали думата си, без политическо лицемерие. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако колегите от останалите сили също бъдат такива. В момента е изключително важно да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ и ДПС все още не е разграден“, каза Тошко Йорданов от ИТН.

Държавният глава изтъкна, че натрупаният опит, който има партията от последните два парламентарни вота, би могъл да генерира добри и бързи решения в преговорите за съставяне на кабинет.

„Имате ясна идея за предизвикателствата и готовност да допринесете за тяхното решаване. С общи усилия могат да бъдат надмогвани различията в името на бъдещето на България. Вашето участие в тези консултации е важно“, допълни Радев.

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
София
облачно
1.7 ° C
3.4 °
1.5 °
87 %
1.5kmh
100 %
пт
7 °
сб
7 °
нд
7 °
пн
7 °
вт
6 °

Прочети още

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Весела Лечева: „Обнадеждена съм, че до края на годината „Арена София“ ще има нов генерален спонсор“

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона – Божурище

Никола Стоянов ще открие нова инвестиция за 16 млн. лева в Индустриална зона - Божурище

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху

Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на Еврогрупата Паскал Донаху