fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:06

Има ли таен сговор между престъпници, полиция и прокуратура – тази вечер в Коментарното студио на NewsONE TV очаквайте проф. Николай Радулов

Отговорите тази вечер, след централните новини в 19.30 часа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Прикриват ли полицията и прокуратурата лица от подземния свят? Има ли политически чадър над някои престъпници? Има ли тайни игри на политиците и договорки, за които хората не бива да знаят – очаквайте разговора на водещия Владимир Таков с проф. Николай Радулов – полицай, специалист по национална сигурност, секретар на МВР по време на правителството на Иван Костов, депутат в 46-то НС тази вечер, след централните новини в 19.30 часа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img