fbpx
20.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 01:55:41
петък | 27.05.2022 | 01:55:41
20.8 C
София

Илияна Йотова: В страната няма цялостна програма за подпомагане на хората и бизнеса

Попитана дали сме все по-близо до предсрочни избори, тя каза: „Не, не мисля“

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Това, което до този момент със сигурност няма в страната, е една цялостна програма за подпомагане на хората, които са най-уязвими, както и за бизнеса. Това смята вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя коментира темата с антикризисните мерки в отговор на журналистически въпрос след участието си в деветия редовен конгрес на КНСБ.

Няма страна в Европейския съюз, която вече да не е съставила такава програма, да не е заделила определени средства за излизане от кризата, особено след военните действия, отбеляза вицепрезидентът и добави, че очаква това да стане и в България.

На въпрос: „Адекватни ли са мерките, които взема коалицията, по отношение на доходите на хората, за това да бъдат намалени цените на петрола и всички други продукти“, Йотова отговори така: „Все още не“.

Попитана дали сме все по-близо до предсрочни избори, тя каза: „Не, не мисля“. По думите ѝ най-малкото, от което сега се нуждае страната, са нови избори, допълва БТА. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук