fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:06

Илияна Йотова: Не знам за какъв реваншизъм говори Нинова, тримата министри от БСП са доказани професионалисти

Служебното правителство трябва да осигури спокойствието на хората, енергийните доставки и да изготви проект за новия бюджет, каза вицепрезидентът

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

„Аз не зная какво е визирала г-жа Нинова, като е говорила за реваншизъм от страна на президента. Ако е визирала тримата министри, които и днес са членове на БСП, смятам, че те биха били гордост за всяка партия, на която са членове – и Весела Лечева, и Крум Зарков, и Явор Гечев. Това са доказани хора – експертно, професионално, политически. Имат свое мнение и своя позиция“, каза днес пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова в коментар за новия служебен кабинет.

“Много смелост и кураж на новото правителство ще са необходими, защото трябва да се справи с тежките кризи и да взима важни решения. То трябва да осигури спокойствието  на хората в предстоящите есенни и зимни месеци, да разреши проблемите с енергийните доставки и ковид, както и да изготви проект за новия бюджет”, каза още  Йотова.  

„Надявам се да има и стабилен редовен кабинет“, допълни тя, но отказа да отговори на въпрос дали новото правителство трябва да направи ревизия на кабинета „Петков“.

“Кризите и решенията, които трябва да бъдат взети през следващите месеци, са много по-важни за българските граждани, отколкото всякакъв реваншизъм и споровете, с който и да било политически лидер”, каза вицепрезидентът.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here