27.01.2023 | петък | 12:41

Играем и спортуваме на открито в кв. Стрелбище!

Публикувано:

Сподели поста:

На 24 септември бейзбол, футбол, кондиционна тренировка, рециклирани игри на Park(ing) Day for Fitness в София: „Играем и спортуваме на открито в кв. Стрелбище!“

Вълнуваме се за първия ни Park(ing) Day for Fitness в София: Играем и спортуваме на открито в кв. Стрелбище!“ На 24 септември, от 10 до 16 часа ви чакаме пред читалище “Светлина” – ул. Тулча 17, и на улицата (ул. Роженски проход между ул. Тулча и ул. Руен) пред него, която ще затворим за един ден!

Ето какво ще ви предложим заедно с нашите приятели и съмишленици от BG Бъди активен, Място България и Столична община- район “Триадица”.

Припомняме, че от 10:00 до 16:00 часа на 17.09.2022 г. се очаква да се забрани престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства по ул. „Роженски проход“ между ул. „Руен“ и ул. „Тулча“ във връзка със събитието.

Ето и подробна програма на събитието:

– Функционална и семейна тренировка за деца и родители и Кондиционна тренировка за младежи с 2sport4life от 10 часа. Екипът на Кирил Райков е подготвил функционални тренировки за деца – Детето Чудо за хлапетата на 5-12 години.- Кондиционна тренировка ще тества силовата ни издръжливост и други двигателните качества. Подходяща възраст 14+. Семейната тренировка Детето Чудо, Мама и Тати е под формата на състезателни игри с много забавление. Минимална възраст на децата 5 години.

– Гоооол! Кой ще е героят на мача с Футболен клуб Левски-Раковски? Тренировката започва в 10,30 часа!

– Обучение по пътна безопасност от 12 часа с представител на район „Триадица“.

– Първата ни приемна на открито и наживо с общинския съветник, радиоводещ и автор на книги Симеон Колев от 11 часа. Той ще отговаря на въпроси на деца и младежи за тяхната визия за района, града, идеи, проблеми…@Кампания Децата питат кмета -https://www.facebook.com/events/464054328930395 е в разгара си и чакаме въпроси!

И още:

– Игра и тренировка по бейзбол с Клуб по бейзбол и софтбол “Юнак”. Клубът отбелязва своята 30-годишнина тази година и е готов да ви зареди със страст към тези спортове.

– Търсене на съкровища навън със SmartyKids Sofia Lozenets-Strelbishte ментална аритметика. Подгответе си телефоните за сканиране на QR кодове в разгадаване на загадки и търсене на награди.

– Рециклирани игри на открито със Сдружение “Безопасни детски площадки” – дама, мемори игри, боулинг, игра на думи и още на ул. „Роженски проход“;

– Игри с Детски стени за катерене – Катерица ! Зелените площи и дърветата ще се превърнат в място за катерене , за игри с дървените конструкции на Мартин.

– В медийно партньорство с Code Health TV ;

Ще има плодове и зеленчуци – безплатно прясна и полезна храна за енергия на малки и големи от магазина на Радост на ул. „Деде Агач“! Вода и айрян за по-добра хидратация на участниците от Млекарница „Наслада“!

Ще разкажем за идеята на кампанията Park(ing) Day for Fitness и ще споделим радостта от активния живот на открито.

Ще почистим след себе си разделно, за да оставим само хубавите спомени от нашия празник!

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
облачно
-0.2 ° C
0.7 °
-1.2 °
95 %
2.1kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °
newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
облачно
-0.2 ° C
0.7 °
-1.2 °
95 %
2.1kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °

Прочети още

Приложение BNT NEWS на БНТ е с нова, усъвършенствана версия

През 2023 г. Българската национална телевизия продължава успешната реализация на своята стратегия за развитие, в която дигитализацията е...

Разследване за незаконна банкова дейност

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Видин се води разследване за извършени престъпления по чл. 321, ал.3, вр....

Повече чужденци посещават България

Пътуванията на български граждани в чужбина през декември 2022 г. са 604.7 хил., или с 9.7% над регистрираните...

ВМРО: Столичният общински съвет трябва да провери спешно гробищните паркове в София

Хаосът и разрухата там са обида към столичани Общинските съветници на ВМРО в Столичния общински съвет отново подготвят предложение...