4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:31:21
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:31:21

ИА „Автомобилна администрация“: Трябва да се разбере кога точно се е запалило превозното средство

Директорът на агенцията увери, че камери на АПИ има навсякъде в страната и може да се установи движението на автобуса

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Директорът на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ Бойко Рановски заяви, че е много важно да се установи кога е започнал пожарът на автобуса с македонска регистрация, който се възпламени на магистрала „Струма“. При трагедията във вторник сутринта загинаха 45 души.

Пред БНТ той уточни, че е важно разследващите да установят дали пожарът е възникнал преди или след удара на автобуса в мантинелата.

Стопкадър: БНТ

„Надявам се, че истината ще излезе. Много важно е да се установи дали автобусът се е запалил преди или след удара в мантинелата, така че цялата информация ще бъде събрана“, заяви Бойко Рановски.

Такъв инцидент досега не е имало, допълни Рановски. Той увери, че камери на АПИ има навсякъде в страната и може да се установи движението на автобуса.

По информация на свидетели автобусът е почивал в началото на АМ “Струма”, на бензиностанция, и инцидентът е възникнал на 30 км след почивката, обясни още Рановски.

Със сигурност, шофьорите са били двама, увери той.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук