fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 13:14

И този месец над 2 млн. пенсионери ще получат добавка от 120 лв.

Тя се изплаща за втори пореден месец

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В периода между 8-ми и 22-ри ноември ще бъдат изплатени пенсиите през този месец. Заедно с тях ще бъде дадени и допълнителните 120 лева на над 2,07 милиона пенсионери.

Добавката се изплаща за втори месец поред и замества изплащаната до септември еднократната допълнителна сума от 50 лева.

За изплащането на помощта са предвидени допълнителни близо 249 милиона лева, които са осигурени с актуализацията на бюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г., съобщават от НОИ.

Добавката от 120 лева към пенсиите ще се изплаща и през декември.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img