fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:06

И НАП започва проверка за “Пандора пейпърс”

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Националната агенция за приходите (НАП) е изискала от международния консорциум от разследващи журналисти информация за българите, фигуриращи в “Пандора пейпърс”. Това съобщиха от приходната агенция.

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество също обяви, че започва проверки по „Пандора пейпърс“.

КПКОНПИ започва проверка на данъчните декларации на Делян Пеевски | NewsONE
В официално писмо до консорциума приходното ведомство иска информация за български граждани и фирми, които потенциално може да се извършили нарушения или престъпления срещу финансовата система на страната, за да бъдат възложени данъчни проверки.

Делян Пеевски отрече разкритията в „Пандора пейпърс“ | NewsONE
От Агенцията съобщават още, че ще сравнят данните от “Пандора пейпърс” с информацията от официалните справки за имущество и доходи на български лица зад граница. Тази информация пристига в НАП от чужбина.

Делян Пеевски е един от българите в „Пандора пейпърс“ | NewsONE

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img