fbpx
More

  Христо Стоичков кани румънски туристи на почивка в България

  Бившият футболист е един от новите посланици на туристическа дестинация България

  Христо Стоичков е един от новите посланици на туристическа дестинация България. Легендата от САЩ’ 94 засне видеообръщение за румънско лайфстайл предаване в една от големите телевизии, като част от кампанията за популяризиране на страната ни. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

  Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещение на страната през предстоящия летен сезон.

  „Знаете колко сме гостоприемни, винаги сте добре дошли в България. Бил съм много пъти в Румъния и знам как ме посрещате, затова тази година ви очакваме на нашето Черноморие“, казва бившият футболист.

  Освен на летните курорти Стоичков акцентира на разнообразните туристически продукти, от които може да се възползват българските и чужди гости – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Легендата обръща внимание и на зимните възможности за почивка в курортите ни.

  „България е предпочитана дестинация както от мен, така и от милиони туристи от цял свят. Очакваме ви“, казва още футболната легенда.

  Целта на кампанията е да засили и поддържа видимостта и присъствието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от световна величина и носи така търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни дейности.