fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 05:39

Христо Проданов заминава на работно посещение в Германия

Очаква се по време на разговорите да бъдат дискутирани теми на двустранното сътрудничеството в туризма и възможностите за тяхното развитие

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Министърът на туризма Христо Проданов заминава на работно посещение в Германия. В рамките на визитата му са предвидени срещи с г-жа Яна Шимке, депутат и председател на комисията по туризъм в Бундестага и г-жа Клаудия Мюлер, комисар по туризма на Федералното правителство и депутат в парламента.

Това съобщиха от пресцентъра на ресорното министерство. Очаква се по време на разговорите да бъдат дискутирани теми на двустранното сътрудничеството в туризма и възможностите за тяхното развитие.

В Берлин министър Проданов ще участва в кръгла маса за туризъм и ще проведе срещи с представители на германския туристически бранш.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here