fbpx
18.8 C
София
12 август 2022 | петък | 03:12

Христо Проданов: Ще е жалко, ако Румен Радев е имал замисъл при избирането на министрите в служебния кабинет

Той заяви, че БСП не се притеснява от натриване на носа и нямат повод да се притесняват от това, което са направили в министерствата, в които са били

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл при избирането на министрите в служебния кабинет, изрази мнението си Христо Проданов от БСП.

Той заяви, че БСП не се притеснява от натриване на носа и нямат повод да се притесняват от това, което са направили в министерствата, в които са били. Според него най-важно е членовете да са професионалисти.

Проданов коментира, че социалистите не са знаели за министерските постове на Крум Зарков и Весела Лечева в служебния кабинет. Той посочи, че Националният съвет на БСП не е давал разрешение за това, защото не е имало подобна заявка, какъвто всъщност е редът.

“Практически служебният кабинет работи без парламент. Неговата задача е да проведе честни избори.  В политическата надпревара всеки води своята битка. Целта е да убедим, колкото може повече граждани, че БСП е полезна за управлението на България. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не смятам, че е правилно. Работата му е друга. На предишните избори той подкрепи ПП, а после се отрече от партията”, каза още депутатът пред ефира на Нова.

И категорично заяви, че позицията на “БСП за България” е постоянна. От партията настояват за нормализиране на отношенията с Русия и мирно решаване на конфликта в Украйна.

Христо Проданов разкритикува ГЕРБ и “Възраждане”, че са едно и също. Според него партията на Костадин Костадинов е давала наставления как да гласуват.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img