fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 22:04

Христо Петров нарече депутатите от “Възраждане” “шепа нещастни фашисти”

Депутатът попита дали компетентните институции не трябва да се самосезират и да потърсят отговорност заради случилото се на площада

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Депутатът от “Продължаваме Промяната” Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, нарече депутатите от “Възраждане” “шепа нещастни фашисти” и анонсира изявлението си като “един обикновен въпрос”. Това той каза по повод протеста, организиран от партията на Костадин Костадинов в сряда и думите на зам.-председателя на “Възраждане” Цончо Ганев, който призова управляващите да не обвиняват тях за случилото се вчера, а да поемат отговорност и да премахнат зеления сертификат.

“Имам един обикновен въпрос – ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са гласували за мен, и им кажа “елате да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи, ще ви платя автобусите, може да ви дам и по 40 лв.”, не е ли правилно г-н главният прокурор да поиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в затвора”, попита той.

Петров запита още: “Дали в закона пише, че той важи само за мен или за шепа нещастни фашисти”, добави още депутатът от парламентарната трибуна.

Думите на Петров бяха посрещнати с аплодисменти в залата.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img