fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:12

Христо Иванов: Връщането на мандата е заради партиен егоизъм и дребнаво отношение

Съпредседателят на “Демократична България” беше категоричен, че не водят предизборни разговори

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Нашата оценка е, че това е в резултат от партиен егоизъм и страшно дребнавото отношение към политиката в България на фона на огромните предизвикателства, пред които е изправена страната. Тежка неадекватност и безотговорност. Това заяви председателят на ПГ на „Демократична България“ Христо Иванов във връзка с решението на БСП да върне мандата за съставяне на правителство неизпълнен.

Според Иванов дори войната, която е започнала и всички последствия от нея, не са накарали българската политическа система да се отрезви.

Той определи възможността за общо явяване на изборите с “Продължаваме промяната.

“Ще направим такова предложение, добави той, като уточни, че така ще избегнат възможността електората да се дели”, допълни Иванов.

По думите му “Демократична България” ще се опита да застане на страната на здравия разум и с този капитал ще се яви на тези избори, като на този етап Иванов бе категоричен, че предизборни разговори не водят.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img