fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:14

Христо Иванов: Радев трябва да бъде посредник, а не да изкара един бърз спринт по конституционния терен (ВИДЕО)

Добре е да има конструктивен диалог с ИТН, допълни Иванов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Може би ще има още един кръг от коментари за доизчистване на програмата за управление на кабинета с премиер Асен Василев, посочи в кулоарите на парламента съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той потвърди, че тази сутрин е изпратена от мандатоносителите версия на програмата, но предстои още работа по нея. Според Иванов би било добре, ако има възможност и за някакъв конструктивен разговор с ПГ на ИТН.

Според Христо Иванов, президентът Румен Радев трябва да бъде посредник, а не просто да изкара един бърз спринт по конституционния терен.

“Смисълът на конституционната процедура с мандатите и с консултациите е наистина внимателно президентът да влезе в ролята на посредник и да намери допирни точки, а не просто да изкара един бърз спринт по конституционния терен и да приключи тази работа като с досадно задължение.” заяви Иванов.

Христо Иванов заяви, че страната ни е изправена пред много сериозни кризи, но и пред много сериозни възможности, които обаче могат да бъдат реализирани само в следващите месеци.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here