fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:27

Христо Иванов: Предлагаме предизборна коалиция

Според Иванов трябва да се покаже амбиция за търсене на голямо мнозинство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Трябва да покажем голямо обединение – не само между “Демократична България” и “Продължаваме промяната”, а и всички онези знакови лица и граждански брандове, които носят духа на протестите. Има граждански организации като БОЕЦ и “Правосъдие за всеки”, заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

Според него трябва изначално да се покаже амбиция за голямо мнозинство. Той заяви, че е готов да седне на масата на преговорите.

“Готов съм веднага да го водя този разговор, но ще подходим малко по-бавно. Ще настояваме за няколко кръга преговори”, каза Иванов.

Той определи като логичен ход възможността за общо явяване на изборите на ДБ с “Продължаваме промяната”. Иванов обяви, че ще направят такова предложение и подчерта, че така ще избегнат възможността електората да се дели. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img