fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 19:18

Христо Иванов: Логично е Лозан Панов да е на балотаж

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Най-логично е Лозан Панов да бъде на балотаж за президент. Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов пред bTV.
“Лозан Панов ще бъде на балотаж, това е истинската логика, той поставя теми, които са структуроопределящи за политическия дебат. Няма да стане с подобни трикове. Издигате уважаван мъж и се опитвате да се скриете зад него. Нашата позиия е твърдя – ГЕРБ трябва да остане извън властта. Това няма да стане с такива номерца”, заяво Христо Иванов.
Той коментира и думите на Панов, че президентът Румен Радев е “фалшивгерой”. “Вече уточнихме, че посланията на г-н Панов са негови. Г-н Радев има за какво да бъде критикуван – как подходи при избора на Иван Гешев за главен прокурор, въпреки че застана на правилната страна на историята. Той пропусна възможността да употреби цялата тежест на ролята на президент в тази ситуация”, заяви Христо Иванов.
Съпредсеателят на “Демократична България” коментира и думите на проф. Герджиков, че е независим кандидат за президент.
“Когато Радо Чолаков (бивш депутат от ГЕРБ Радомир Чолаков) е председател на инициативния ти комитет, и ти казваш, че нямаш нищо общо с ГЕРБ, е повече тъжно, отколкото смешно”, заяви още Иванов.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here