fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:24

Христо Иванов е водач на листа и в Пловдив

В 24 МИР в София водач ще е съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов ще води листата и в Пловдив-град, съобщиха от пресцентъра на партията. По-рано днес стана ясно, че той ще води и листата във Велико Търново, а ген. Атанас Атанасов по традиция ще води листата в 23 МИР в София.

В 24 МИР в София водач ще е съпредседателят на “Зелено движение” Владислав Панев.
Другият съпредседател на движението Борислав Сандов ще е водач в Монтана. В 25 МИР в София начело ще застане Елисавета Белобрадова. Експертът по изборния процес Антоанета Цонева пък ще води листата в Пазарджик.

Освен Белобрадова, новите имена на водачи, в сравнение с изборите през юли, са трима. Разследващият журналист Зарко Маринов застава начело в Смолян, експертът по информационни услуги Божидар Божанов ще оглави листата в София-област, а адвокат Полина Велчева, защитник по делото за полицейско насилие на 22-годишния Евгени Марчев и студент по право в Хага, е начело на листата в Шумен, се посочва в съобщението.

Общинските съветници Иван Димитров и Любен Иванов ще водят листите съответно в Благоевград и във Видин. Заместник-председателят на Общинския съвет от ДБ Владислава Лакова ще е водач на листата във Враца. Икономистът Ивайло Мирчев ще води листата във 2 МИР в Бургас, а композиторът Стоян Михалев е начело във Варна. Земеделският производител Албена Симеонова ще е начело на листата в Добрич, а журналистът Вилдан Байрямова – в Кърджали.

Бившият кмет на Плевен и народен представител в 38-то, 43-то и 46-то НС Найден Зеленогорски ще е водач в Плевен. Велизар Шаламанов, зам.-министър на отбраната в периода 1998-2001 г., е начело на листата за Пловдив-област. Дипломатът и журналист Стефан Тафров, който е и първият външнополитически съветник на президента Желю Желев, е начело на листата в Русе.

Юристът и преподавател в Софийския университет “Св. Климент Охридски” доц. д-р Атанас Славов е водач в Стара Загора, а популярният актьор Веселин Калановски отново ще е водач на листата в Ямбол.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img