fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:43

Хотелиери в Бургас излизат на протест (ВИДЕО)

Следващата стъпка е да се заведат искове срещу държавата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

През месеците април и май хотелиери в Бургаска област не са получили плащания по Програмата за ползване на хуманитарна помощ за лица, търсещи временна закрила в България вследствие на военните действия в Украйна. За проблема сигнализира хотелиерът Радостин Дачев.

„Свърши се не само търпението, свършиха и парите, което е много важно особено за колегите, които решиха да продължат програмата с 10 и 15 лева. При тях се оказа много критично, защото действително по първата програма част от сумите, които бяха задържани за месец март и април, въобще не се платени. Няма ги средствата за месец май, а отделно влизаме в програмата за месец юни. Действително голяма част от колегите изпитват сериозни трудности и ние сме притеснени”, заяви хотелиерът Радостин Дачев.

Според Радостин Дачев следващата стъпка е да се заведат искове срещу държавата.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img