fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:21

Хотелиери излязоха на протест (ВИДЕО)

От бранша алармираха, че ако не получат пари, ще пристъпят към изваждането на украинските граждани от хотелите

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Собственици на хотели в Слънчев бряг излязоха на протест. Те твърдят, че държавата не им е изплатила компенсациите за месеците май и юни за настанените бежанци. Около 300 души, сред които хотелиери и бежанци от Украйна блокираха за кратко кръговото кръстовище при входа на Равда тази сутрин.

В недоволството се включиха и бежанци настанени в хотели в Слънчев бряг

“Те ни помагат на нас и ние се чувстваме отговорни да помогнем на тях. Те ни оказват помощ в този толкова труден момент, въпреки кризата, въпреки стреса. Властите трябва да платят, за да продължим.”, заяви Зораяна от Украйна.

От бранша алармираха, че ако не получат пари до края на тази седмица, ще пристъпят към изваждането на украинските граждани от хотелите. Заканиха се и с допълнителен логистичен хаос.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img