fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 18:52

Хаос в първия ден на новите мерки: Системата за “зелените” сертификати пак не работи

И днес продължават протестите срещу новите мерки

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Сайтът на здравното министерство his.bg, откъдето хората могат да изтеглят “зелен” сертификат или да се запишат за ваксинация, отново не работи, установи проверка на медията ни. Това сериозно затруднява възможността работещите да отидат на работа.
NewsOne потърси “Информационно обслужване”, които поддържат системата, които от нас научиха, че отново има проблем.

снимка: NewsOne

От там не можаха да кажат каква е причината за създалия се проблем, но посъветваха хората да опитат да влязат в сайта отново след 20 минути.

Възстановиха работата на сайта за регистрация на ваксинирани


Заедно с това затруднение пред лабораториите от цялата страна се извиха огромни опашки от желаещи да се ваксинират и за да отговорят на новите противопепидемични мерки.

снимка: NewsOne

И днес са насрочени протести срещу тях в София, Варна и Пловдив.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here