fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:59

Хамид Хамид стана зам.-председател на Либералния интернационал

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, провежда конгреса си в София

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

С голямо мнозинство зам.-председателят на парламентарната група на “Движение за права и свободи” Хамид Хамид бе избран зам.-председател на Либералния интернационал, съобщиха от партията.

За председател делегатите на юбилейния конгрес на световната организация преизбраха отново Хакима ел Хаите. През новия си мандат тя ще има шестима заместници, един от които е Хамид Хамид. За постовете се бориха осем кандидати.

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, провежда конгреса си в София. Домакин на събитието, в което участват над 250 делегати от повече от 60 страни, е българската либерална партия ДПС.

За мен постът е чест и отговорност, заяви Хамид Хамид и се ангажира с утвърждаването на либералните идеи в България, посочват от ДПС.

Изборът на Хамид е огромно признание не само за ДПС, но и за България. То е знак, че ДПС е истинският носител на либералните ценности в страната ни, заяви лидерът на политическата формация Мустафа Карадайъ. Той припомни, че съпредседател на европейските либерали е евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк, информират още от партията.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here