fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:18

Хамид Хамид оприличи изтеклия запис на ДБ като “лейтенанти на мафията, които си разменят клюки”

Ние наблюдавахме вчера в пряко предаване сериала “Слуги на мафията”, каза още той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Под миловидната загриженост за българските граждани прозират лични интереси, его, ненавист към коалиционните партньори – цяла България го видя това. Украйна, например, си има един много хубав сериал – “Слуги на народа” и наистина си има слуга на народа – президентът Зеленски. Ние наблюдавахме вчера в пряко предаване сериала “Слуги на мафията”, каза Хамид Хамид.

Депутатът на ДПС сравни колегите си от “Демократична България” като “лейтенанти на мафията, които си разменят клюки”.

Според депутата записът е осветлил как “политическата олигархия привиква управляващите”, за да им каже какво да говорят. Коментира още, че предложението на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ е “трудоустрояване на един провален министър на вътрешните работи, който да вдигне запорите на подсъдимите олигарси и да прекрати собствените си проверки”.

“От дебата вчера разбрахме, че срещу този човек има проверки в КПКОНПИ. Вие и един обикновен полицай не можете да станете, ако не представите документи, че срещу вас има някакви проверки. За председател на тази комисия този човек – все едно да назначите Митьо Очите за главен прокурор”.

Хамид Хамид смята, че БСП задържа мандата заради КЕВР и за “замазване на гафовете”. Вървим към избори – категоричен е той. По повод намерението на Корнелия Нинова да върне третия мандат в средата на август, депутатът заяви, че има решение на КС от 1992 година, според което мандатоносителят има една седмица да представи министър-председател и още седем дена да представи състав.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img