Хамид Хамид: Настимир Ананиев театрално залитна назад и падна върху колегите си

Според него напрежението възникнало, след като депутатът Росен Костурков е обидил народния представител Халил Летифов

0
68

Според Хамид Хамид напрежението възникнало, след като депутатът Росен Костурков е обидил народния представител Халил Летифов, като го нарекъл “боклук”. Тъй като Летифов е с патерици в залата, Хамид се втурнал към него, за да го предпази.   

“Отидох да питам защо го нарича така, а Настимир Ананиев отзад ме задърпа за сакото и взе да ми крещи. Това е, просто го бутнах, за да не ме дърпа и да не ми крещи”, разясни Хамид Хамид. “Леко бутнах Настимир Ананиев, а той театрално залитна и падна върху колегите си”, твърди Хамид. 

Временно председателстващия Народното събрание Мирослав Иванов също внесе яснота, защо се е стигна до нови стълкновение в пленарната зала. 

,,Г-н Костурков се опита да каже нещо на един колега от ДПС, който беше изразил отношение по процедурата на г-н Божанков. Изрично попитах г-н Костурков дали е отправил някакви провокативни реплики към ДПС, на което той отвърна с не. Господин Ананиев си седеше на неговото място, когато той стана и се опита да раздели двете групи и тогава се появи тази агресия на Хамид Хамид към него”, уточни Иванов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here