fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:30:24
събота | 28.05.2022 | 13:30:24
21.8 C
София

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет дари адаптирано мляко за бежанци от Украйна

Избягалите от войната могат да потърсят помощ, храна и продукти в центъра за бежанци на ул. “Царибродска” 136

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет е дарила адаптирано мляко за бежанци от Украйна.

“С надеждата този ужас да приключи час по-скоро, днес с колегите от групата ГЕРБ-СДС дарихме 132 кг адаптирано сухо мляко за бебета на хуманитарния център за бежанци на ул. “Царибродска” 136 в район “Възраждане”, създаден с решение на Столичния общински съвет”. Това съобщи председателят на СОС Георги Георгиев на страницата си във Фейсбук.

Избягалите от войната могат да потърсят помощ, храна и продукти от първа необходимост в центъра за бежанци. 

Изпитах удовлетворение, когато видях на място, че центърът функционира пълноценно, получават се много дарения, които се насочват към украинските граждани в София, както и че в там работят вече настанени в столицата украински граждани, посочва Георгиев.

Той призовава гражданите да помогнат с каквото могат на бежанците и да не бъдат безучастни.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук