fbpx
20 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:14

Гроздан Караджов: “Продължаваме Промяната” са виновни за вкарването на държавата в безпътица

Политиката решава сериозните проблеми на хората, заяви той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Продължаваме Промяната” са виновни за вкарването на държавата в безпътица. Това заяви регионалният министър в оставка Гроздан Караджов, който обясни кога нещата са тръгнали надолу.

“Колата се счупи в момента, в който ПП започна да се налага за почти всяко решение, което искаше да се вземе, без да подхожда коалиционно и без да цени мнението на по-малкия партньор”, разкри той.

Караджов посочи, че вината за това я носят централната организация в тази коалиция – ПП. Министърът обясни, че договорите за коалиционното споразумение са три, като всяка една от трите по-малки партии има договор с партията на Петков и Василев. Според него те са отговаряли за коалиционните отношения, сговора и за това как се реализират политиките, които на коалиционно ниво са били написани на т.нар. “преговори в мола”.  

Караджов разясни, че поръчките за пътища са отменени от КЗК заради рестрикции в полза на държавата. Той добави, че за някои решения на партньорите им “Има такъв народ” са разбирали от медиите. 

В отговор на въпрос намира ли някаква вина в “Има такъв народ”, той отговори, че през цялото време са търсили споразумение по всеки един от въпросите.

Караджов разкри, че в неговия ресор е имало “много тежки проблеми още от първия ден”. 

Според него всяко решение и всяко плащане в неговото министерство е ставало, след като го е съгласувал с Кирил Петков и Асен Василев.

“Има много свидетели как сме ходили с готовата документация да търсим съвместно решение. След това обаче те някак не искат да носят отговорност за тези общи решения. Излизат пред медиите и изсипват обвинения”, заяви Караджов в ефира на Нова телевизия.

Той предупреди, че след 30 септември държавата ще остане без пътно поддържане, което по думите му е по вина на Кирил Петков.

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img