fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:28

Григор Димитров запази 18-ото си място в световната ранглиста

При жените Виктория Томова записа прогрес в класирането с три места

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Григор Димитров остава на 18-то място в публикуваната днес световна ранглиста на тенисистите. Първата ни ракета при мъжете продължава подготовка за завръщането си на корта. По план то трябва да бъде следващата седмица на АТР 500 турнира във Вашингтон.

Димитър Кузманов отстъпи 13 места до №189 в световната ранглиста. Втората ни ракета започва участие на чалънджъра на клей в Цуг, Швейцария. Негов съперник ще бъде представителят на домакините Йохан Никлес. В първите 500 в ранглистата на АТР от българите са още Адриан Андреев  и Александър Лазаров.

Няма разместване в челната тройка. Води Даниил Медведев, следван от Александер Зверев и Рафаел Надал.

При жените Виктория Томова се изкачи с три места до 110-ото. Първата ни ракета ще играе тази седмица на турнира на хард в Прага от категория WTA 250. Тя ще срещне утре в първия кръг украинката Дария Снигур.

И при жените няма промяна в челото на световната ранглиста. На първата позиция е Ига Швьонтек, следвана е Анет Контавейт, а третата е за Мария Сакари.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here