fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:35

Граждани се събраха пред парламента в подкрепа на правителството

Към тях се присъедини и заместник-министърът на земеделието в оставка Иван Христанов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Граждани се събраха пред парламента в подкрепа на правителството в оставка. Движението в района не е затворено, предава БТА.

Към тях се присъедини и заместник-министърът на земеделието в оставка Иван Христанов. Готвим се за предсрочни избори. Вярваме, че ще бъдат в последната седмица на септември или първите две на октомври, заяви той. За мен в личен план е важно да имаме още малко време, тъй като има още голям брой злоупотреби, които трябва да бъдат изведени пред правораздавателните органи, добави Христанов.

Той заяви още, че от “Продължаваме Промяната” биха подкрепили правителство на “Демократична България”, ако третият мандат бъде връчен на тях. “Имаме сходни позиции и национални приоритети и бихме го подкрепили, стига да не се правят компромиси с червените линии, които сме поставили”, коментира още той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img