Снимка: NewsONE

Граждани протестират пред сградата на Народното събрание. Причината – отстраненият по-рано днес председател на парламента Никола Минчев.

Протестиращите блокираха движението по “Цар Освободител” и огласят пространството с викове “Мафията вън!” и “Тошко вън”.

Протестът протича мирно, а полицейското присъствие в района е засилено. 

Демонстрацията се организира в социалните мрежи и е заявена под мотото “Мафията отстрани Минчев: Да защитим европейска България без мафия”. 

NewsOne предава на живо протеста пред парламента.

Previous articleКирил Петков: Нас не ни е страх от избори
Next articleСтаматов: Изпитите да се организират така, че да носят радост, а не стрес за ученици, родители и учители
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here