fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 07:25

Граждани излизат на протест срещу беззаконието по пътищата

Недоволните ще се съберат на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където вчера вечерта загинаха две млади момичета

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Граждани се събират на протест срещу зачестилите пътни инциденти в столицата и страната. Недоволните ще се съберат на кръстовището на бул. “Черни връх” и “Арсеналски”, където вчера вечерта две жени загинаха, пометени от отломки на автомобил, врязал се с висока скорост в асансьора на метростанция “Европейски съюз”.

“Призовавам всички, които смятат вчерашния “инцидент”, не – това УБИЙСТВО, за резултат от повсеместната корупция, превзела МВР и всички държавни органи, да излезем днес в 18:30 на това кръстовище, за да почетем паметта на нелепо погубените млади момичета и да поискаме сметка от отговорните”, зоват организаторите на инициативата.

Сред исканията им са: да последват оставки и уволнения за тези, които са допуснали този “човек” да се движи безнаказано по обществената пътна мрежа; да се предприемат спешни акции срещу всички останали джигити с десетки нарушения на пътя; да се предвидят по-строги санкции за джигитите, но също така и наказания за представителите на МВР и държавата, които допускат подобни рецидиви, пишат организаторите на протеста.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img