fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:48:38
сряда | 25.05.2022 | 01:48:38
18.2 C
София

Голям пожар в центъра на Скопие

Гори бивша фабрика, големи задръствания в централната част на града

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Шест пожарни коли гасят пожар в района на бившата фабрика “Треска” в Скопие, а Община Център сформира кризисен щаб за координация, съобщи кметът на скопската община Център Горан Герасимовски във Фейсбук профила си. Пожарът,  който е засегнал част от сградите в района на фабриката, предизвика сериозни задръствания в центъра на столицата на Република Северна Македония, в центъра на Скопие се вижда гъст дим и се носи неприятен мирис. 

Македонското издание “Фокус” пише, че от МВР са потвърдили, че движението в района е пренасочено и се извършва евакуация на хората в близост до пожара. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук