fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 13:51

Голям пожар при Казанлък затвори пътя София-Бургас

Огънят тръгна първоначално край пътя София – Бургас, на около 150 метра от бензиностанция в района на Казанлък

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Голям пожар в източния край на Казанлък обхванал сухи треви и храсти, както и част от борова гора спря движението в отсечката от Подбалканския път в следобедните часове. Пътят при разклона за Черганово бе блокиран и в двете посоки. Огнената стихия, се прехвърли и на главната пътна артерия, свързваща Казанлък със  Стара Загора.

Огънят тръгна първоначално край пътя София – Бургас, на около 150 метра от бензиностанция в района на Казанлък. Стихията бързо се разгоря и обхвана периметър който се намира в опасна близост до бензиностанции и автокъщи.

В региона е сериозно задимено.

Не се съобщава за пострадали хора.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img