fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:40

Гледайте по NewsONE на живо

От мястото на събитието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Днес NewsONE ще излъчи следните събития. Гледайте на живо:

9:30 – Брифинг на ГЕРБ

10:00 часа В централата на КНСБ на пл. “Македония”, зала. “Европа”, ет. 2 ще се проведе пресконференция за представяне на седми поред Доклад на КНСБ за нарушения, свързани с упражняване правото на труд.

10:00  часа Отбелязваме 143 г. МВР:

– Тържествена церемония пред Паметника на Незнайния воин с водосвет на знамената и поднасяне на венци в чест на празника.

– Технически средства, с която работят служителите на МВР, ще бъдат разположени в близост до  храм – паметника “Св. Александър Невски”.

От 10:30 часа Съветът за електронни медии организира дискусия на тема: Плурализъм и дезинформация по време на война.

-11:30 часа Поднасяне на венци пред Паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР в градинката до църквата “Св. Седмочисленици”.

-12:00 часа В сградата на МВР ще се проведе церемония по награждаване на служители, постигнали високи професионални резултати.

Oт 11.00 часа В зала 5 на Столичния общински съвет ще се проведе брифинг за старта на съвместна кампания “София – град без Хепатит С” на АбВи България и Столичната Община.

От 11 часа В Регионалния пресклуб на БТА в Ловеч ще бъде дадена пресконференция по повод учредяване на Национална гражданска инициатива “Български възход”.

13:00 часа В НС ще се проведе заседание на Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление

От 13.00 часа В БТА София ще се проведе пресконференция на “Възраждане”. Темата е “Правителствената търговия на народни представители”.

От 13.00 часа В пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: “Оповестяване пред българския народ на “Призвание към народа ми – български синове на семейството славянско”, дадено чрез Учителя Петър Дънов на 8 октомври 1898 г.

От 18.00 часа Гьоте-институт България и сдружение “Изкуство днес” инициират разговор-представяне по повод на 27-то издание на Седмица на съвременното изкуство в Пловдив през септември 2022 г.

От 18.00 часа В Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий”, на терасата, ет. II ще се състои премиера на „Призраци в библиотеката“ от Васил Загоров

- РЕКЛАМА -spot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here