fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:48

Гледайте по NewsONE на живо

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Днес NewsONE ще излъчи следните събития. Гледайте на живо:

11.00 часа В пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българска асоциация за закрила на пациентите /БАЗП/ на тема “Въздействие върху замърсяването на въздуха и разходи”.

От 11.00 часа Кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери строителните дейности по изграждането на нова детска градина в кв. „Манастирски ливади – изток“. Детското заведение е за 8 групи и ще разполага с басейн, физкултурен и музикален салон.

12:30 часа – Репортаж от новото кръгово в Студентски град.

13.00 часа – Отношенията между България и РСМ след падане на ветото. Енергийната сигурност на страната.

15.30 часа -В БТПП, ул. Искър 9, Българската търговско-промишлена палата организира среща на Евроклуба по повод началото на председателството на Чешката република на Съвета на Европейския съюз от 1 юли 2022 г.

18:00 – Трета национална изложба на Българския комикс – Sofia Comics Expo 2022 ще се състои в галерия Шипка 6 на СБХ, зала 1А, етаж 1. В изложбата ще можете да видите над 200 произведения от 43 български автори.

19:00 – НС – Протест с искане Елена Гунчева да стане председател на “Възраждане”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img