fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:24

Гледайте на живо по NewsONE

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 13 юли NewsONE ще излъчи на живо заседанието на Народното събрание, както и изказвания от кулоарите. Началото е 9 часа.

В 10 часа ще излъчим на живо изказването на премиера Кирил Петков преди заседанието на Министерския съвет.

В 14:15 часа ще излъчим заседанието на парламентарната Комисия по икономическа политика и иновации, а в 14:30 часа заседанието на Комисията по труда, социалната и демографската политика.

Екипът на NewsONE ще потърси и излъчи на живо в ефира си мнението на хората по актуалните теми от деня.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here