fbpx
20.3 C
София
13 август 2022 | събота | 17:56

Гледайте на живо по NewsONE TV

От мястото на събитието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 6 юли NewsONE TV ще предаде на живо важните събития от деня. Започваме с излъчване на заседанието на Народното събрание. Началото на дебатите е в 9 часа. Ще проследим и изказванията на политическите сили в кулоарите на парламента.

В 10 часа ще излъчим на живо встъпителните думи на премиера в оставка Кирил Петков.

В 12.00 часа ще се включим на живо от метростанция “Национален стадион Васил Левски”, където ще бъде представена най-новата информационна услуга на Столичната община – тъчскрийн LCD-екрани (инфотабла).

Ще излъчим на живо и заседанието на парламентарната комисия по електронно управление и информационни технологии от 14:15 часа, а от 17 часа на временната комисия за проверка на обстоятелствата довели до спиране на природния газ от ООО “Газпром експорт” и проведената процедура за избор на алтернативни доставчици от “Булгаргаз” ЕАД.

В 19.30 ч. ще предадем на живо участието на президента Румен Радев в церемонията по връчване на наградите “Банка на годината”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img