fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:13

Гледайте на живо по NewsONE TV

От мястото на събитието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 19 юли NewsONE ще се включи на живо от 10 часа в конферентната зала на Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий”, където заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще представи визията си за използване на минералните извори в Северозападна България за лечебен туризъм.

Също така от 10:00 часа ще излъчим старта на преговорите на БСП с “Продължаваме Промяната”.

От 10:30 ще предадем на живо фондация “Антикорупционен фонд” (АКФ), която ще представи годишния ни мониторингов доклад за 2021 “Антикорупционни институции 2021: Нулева година”, изготвен по проект, подкрепен от Фондация “Конрад Аденауер” по Програма “Върховенство на закона за Югоизточна Европа”.

В 11 часа ще предадем на живо от МЕГА МОЛ София, зам.-кметът Ангел Джоргов, който ще даде информация за предстоящите строителни дейности в транспортен тунел Люлин и организацията на движение по време на строителството.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img