fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:34

Гледайте на живо по NewsONE TV

От мястото на събитието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 18 юли NewsONE ще излъчи на живо от 10 часа промените в градския транспорт в Столична община представени от Кристиян Кръстев.

В 10:15 часа ще предадем на живо Национална кръгла маса “Иновациите – възможности пред България”. Форумът ще се проведе в Дом 2 на Резиденция “Бояна” и ще събере представители на държавни и международни институции, научните и академичните среди, както и на български иновативни предприятия, и стартъп организации. В рамките на дискусията ще бъдат обсъдени възможните цели и приоритети за страната ни в областта на иновациите.

В 11 часа ще предадем на живо встъпването в длъжност на новия председател на НСИ.

В 11:30 часа ще излъчим на живо пресконференция на тема: “Върховният административен съд отново отхвърли иска за узаконяване на сградата „Златен век“ в кв. „Лозенец“.

От 14:00 часа NewsONE ще излъчи на живо министър Георги Гьоков, който ще даде пресконференция в зала “Пресцентър” на Министерството на труда и социалната политика. По време на брифинга той ще представи отчет с основните резултати за дейността на министерството през първото полугодие на 2022 г.

NewsONE ще излъчи на живо от 17:00 часа връчването на третия мандат от Румен Радев.

От 18:30 NewsONE ще излъчи на живо протеста пред 1 РУ.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img