Гледайте на живо по newsONE TV

От мястото на събитието

0
99

NewsONE ще излъчи на живо от 10 часа интервю с кмета на Столичния район Изгрев Делян Георгиев за за незаконно превзети търговски площи в подлез. 

В 10,15 часа NewsONE ще излъчи на живо от БТА пресконференция на кмета на Чирпан Ивайло Крачолов. Темата е: Воден цикъл на община Чирпан. 

От 11 часа NewsONE ще излъчи на живо от БТА пресконференция на НИНКН на тема: „Как държавата унищожава недвижимото културно наследство“. 

NewsONE ще излъчи на живо също от 11.00 часа и дискусията на „На всеки квадратен метър Vol. 2: Завръщането на разума“. В рамките на събитието организаторите ще говорят за най-актуалните въпроси на пазара на недвижими имоти. 

От 12 часа NewsONE ще излъчи на живо от БТА пресконференция на тема: “Отчет за ръководството и дейността на Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО) от септември 2017 г. до юли 2022 г.”

NewsONE ще излъчи на живо от 12.30 ч. проверка на кмета на София Йорданка Фандъкова на изпълнението на дейностите по облагородяване на градски пространства, определени като т.нар. „кални точки“ и източници на запрашаване. Проверката ще се състои  в кв. “Дружба“ 1,  между блокове 7 и 13. Обектът е част от програмата на Столична община за облагородяване на „кални точки“ в София. 

NewsONE ще излъчи на живо от 13:15 часа заседанието на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

NewsONE ще излъчи на живо от 15:30 часа заседанието на комисията по въпросите на Европейския съюз.

NewsONE ще излъчи на живо от 16:30 часа заседанието на постоянно действаща подкомисия за контрол върху управлението на средствата от европейските фондове към Комисия по въпросите на Европейския съюз.

NewsONE ще излъчи на живо от 18.30 часа в Гьоте институт България представянето на арт инсталацията Status DEAD. Творбата е отворен коментар и повод за размисъл за връзката между виртуалното и физическото измерение на смъртта.