Гледайте на живо по newsONE TV

От мястото на събитието

0
93

NewsONE TV  ще излъчи на живо от 10 часа международната конференция Edging Higher.  EDGING HIGHER събира в София едни от най-изтъкнатите и световно признати математици, сред които са фийлдсовият лауреат Максим Концевич, Жан-Пиер Бургиньон, Марина Вязовска, Джон Пардън и други.

От 11 часа в пресклуба на БТА телевизията ще излъчи пресконференция на ПП МИР на тема: „България е изправена пред сериозна енергийна, икономическа и социална криза. Какви са възможните решения?“

В 14 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери почистването на река “Перловска”.

От 17 часа телевизията ще излъчи на живо фотоизложбата „Красотата на  Хърватия“ на известния хърватски фотограф Марко Върдоляк. Събитието е в Галерия на открито – Градина „Кристал“ и се организира от посолството на Хърватия в България.

От 18 часа в галерия „Академия“, ул. Шипка 1 Националната художествена академия NewsONE ще излъчи представянето на изложбите на дипломираните магистри – випуск 2022 в галерия „Академия“ .

19.00 часа NewsONE ще излъчи от Моста на влюбените до НДК в София открита изложба “Моралът е доброто” с авторски фотографии на големия юрист, университетски преподавател и общественик доц. д-р Кристиан Таков. Експозицията ще представи 60 кадъра, подбрани от над 20 хиляди снимки, направени в различни периоди от живота му. Всички фотографии ще бъдат съпроводени от сентенции.