fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:00

Гледайте на живо по NewsONE TV

От мястото на събитието

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 7 юли NewsONE TV ще предаде на живо важните събития от деня. Започваме с излъчване на заседанието на Народното събрание от 9 часа. Депутатите ще изслушат премиера в оставка Кирил Петков по темата с газовите доставки.

Ще проследим и изказванията на политическите сили в кулоарите на парламента.

В 9:30 часа ще излъчим на живо заседанието на Висшия съдебен съвет.

В 10:00 чада ще предадем на живо от заседание на СОС, където директорът на “Пътна полиция” Тенчо Тенев ще разкаже за катастрофата, при която две момичета загинаха.

Ще излъчим на живо от 11:00 ч. и депутатите от Демократична България Мартин Димитров и Георги Hанев и изпълнителният директор на Българската хранителна банка Цанка Миланова, които ще дадат брифинг по повод измененията в ЗДДС, приети при актуализацията на бюджет 2022.

В 12:00 ч. ще предадем на живо от Министерството на здравеопазването.  Ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени дейностите за подобряване на детското и майчиното здраве, както и информация за изграждането на Национална детска болница.

В 16:00 ще предадем на живо ИБ на БСП, което свиква Национален съвет на левицата.

В 18:00 ч. ще се включим на живо от САМСИ на бул. “Черни връх” 2, където ще бъде открита изложбата “ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img