fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 13:32

Гледайте на живо по newsONE

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 9 август newsONE ще излъчи на живо важните събития от деня.

Първото ни включване е пред КЕВР в 08.45 часа. Там Мая Манолова и представители на гражданска платформа “Изправи се.БГ” ще връчат студени радиатори на председателя на регулатора.

В 9:00ч ще предадем заседанието на Комисията, на което ще бъде обсъдено искането на “Булгаргаз” за увеличение на цената на газа за август.

Oт 10.00 часа ще се включим от “Дондуков”2, където президентът Румен Радев ще приеме на работна среща представители на институциите, отговорни за подготовката и провеждането на предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори.

В 11.00 часа ще предадем на живо пресконференцията на служебния министър на правосъдието Крум Зарков, който ще представи приоритетите на ведомството и членовете на политическия си кабинет.

Също от 11.00 часа ще се включим и от инспекцията на кмета на София Йорданка Фандъкова, която ще провери новоизградена детска градина в район “Витоша”.

В 13.00 часа ще бъдем на живо от пресконференцията на служебния министър на туризма д-р Илин Димитров. Той ще представи своя екип и приоритетите в работата на ръководената от него институция.

От 14.00 часа ще предадем форум на ВМРО.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here